top of page

Stopcontacten aanleggen en infrezen nieuwe keuken.


Stopcontacten Plaatsen in de keuken?


Elektricien Rotterdam kan al u stopcontacten aanleggen en infrezen voor u nieuwe keuken. Bel snel voor een afspraak Tel 010 8420 321 of vraag een offerte aan.


Sta je op het punt om een nieuwe keuken aan te schaffen? Bij een keuken ontwerp komen veel zaken kijken. Een van die zaken zijn de plaatsen van de stopcontacten. Denk hier goed over na! Hieronder wat handige tips om de juiste plaatsen van stopcontacten in je keuken kunt te bepalen.


Welke keukenapparaten wil je gebruiken?


Voordat je bepaalt waar je de stopcontacten plaatst is het van belang om te kijken naar welke keukenapparaten je wilt gaan gebruiken in je keuken. Je kunt dan denken aan: vaatwasser, oven, kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat, mixer, friteuse, blender, keukenmachine, broodrooster, oplader, televisie etc.


Bedenk hierbij goed welke apparaten er permanent in je keuken staan en dus een vaste plek hebben. Deze keukenapparaten hebben namelijk een vast stopcontact nodig. Waarschijnlijk heb je ook keukenapparaten die je na gebruik weer opbergt. Bedenk je hierbij goed hoeveel apparaten je op eenzelfde moment gebruikt en pas daar het aantal stopcontacten op aan.


Waar plaats je stopcontacten in de keuken?


De plaats van de stopcontacten in de keuken is afhankelijk van de plaats waar je de apparaten gebruikt. Een verkeerde keuze van de stopcontacten zorgt voor lange snoeren over je aanrechtblad. Dit is onpraktisch, niet mooi en kan zelf gevaarlijk zijn. Zorg er dus voor dat je stopcontacten op die plaatsen zitten, waar je de apparaten ook gebruikt.

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page